Overzicht van alle themafeesten

Themafeest
BAck tot the
'80 &'90

Back 2the 80 & 90: het waanzinnig leuke bedrijfsfeest op eigen locatie. Organiseer een vet bedrijfsfeest in de stijl van de jaren tachtig en negentig.

Back to the ’80 & ’90 is een muziekfeest dat jullie nog lang zal heugen.

Creatieve feestconcepten
met 100% feestgargantie

JOUW Back 2the 80 & 90 party
EEN DAVEREND SUCCES

Het illustere duo Amy & Billy, bekend van de fitnessvideo’s, laat jullie samen dit bedrijfsfeest onvergetelijk maken. Met vreemde types als Captain Jack, the Rockchick, Gabber Piet en Mc Cool wordt dit een personeelsfeest die iedereen nog lang zal heugen.


Geniet van vette muziek en coole acts op jullie eigen feestavond.
Dit jaren tachtig en negentig themafeest is te organiseren op jullie eigen locatie of op de locatie van jullie keuze.

Back 2the 80 & 90 BinQ
Back 2the 80 & 90 Party

Back 2the 80 & 90 feest op de locatie van jouw keuze!

De fantastische jaren ’80 & ’90: onweerstaanbare muziek, beenwarmers, hanenkammen, de moonwalk… het komt allemaal voorbij tijdens dit themafeest vol knallende acts en heerlijke muziek.

Ons professioneel team gaat jullie themafeest organiseren door een van te voren bepaald en goedgekeurd eventplan. Op zich niets unieks echter zijn jullie zelf de regisseurs. We zullen jullie natuurlijk adviseren wat wel en niet te doen op een event. Zo krijg je en een persoonlijk bedrijfsfeest en staat er een professionele organisatie achter die de touwtjes stevig in handen heeft.

Dit Thema is inclusief

’80&’90 entertainmentteam
’80&’90 DJ
Professioneel licht en geluid
Metamorfose corner
Eventstyling ’80&’90
Welkomstdrankje
100% WKR-proof

Back 2the 80 & 90

Meer weten over dit waanzinnige themafeest?

Mooie herinneringen zijn goud waard. En een bedrijfsfeest of themafeest moet aansluiten bij ieders wensen. We bieden een breed scala aan diverse thema’s waarbij we altijd een aansluiting kunnen vinden bij uw wensen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een themafeest voor uw bedrijf? We gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.