Overzicht van alle themafeesten

Themafeest Proud 2B Fout

Foute party? Dit is het meest foute personeelsfeest van het jaar!
Gouden ketting en campingsmoking
 Altijd al eens willen weten hoe het is om in een Aussi rond te lopen, compleet met gouden ketting, matje en Nike air max? 

Of kies je liever voor een te strak felroze jurkje en make up in alle kleuren van de regenboog? Dan is dit jouw kans! Maak je klaar voor het meest foute feest van het jaar!

Creatieve feestconcepten
met 100% feestgargantie

foute party BEDRIJFSUITJE
EEN DAVEREND SUCCES

Het bedrijfsfeest Proud 2b fout is het meest foute feest van het jaar. Op dit themafeest kom allerlei foute types tegen.

Campingduo Kelly en Rinus die rechtstreeks van de ‘Glamping’ komen, vangen jullie op en nemen jullie mee in hun wereld van de spraytan en tijgerpanty’s. Showhost Tropical Eddy praat de avond aan elkaar en trakteert gedurende de avond de gasten op een ware ‘Foute’ BinGo show van het hoogste niveau. Ondertussen zwaait toiltetjuf Charona haar scepter (plumeau) vrolijk in het rond en zingt zo nu en dan een nummertje mee.

foute party organiseren
foute party

foute party op de locatie van jouw keuze!

Gewoon lekker helder en duidelijk. Wij maken van te voren afspraken en voeren deze ook uit. Bovendien zetten we vaak net dat ene stapje extra waar onze collega bureaus stoppen. Gewoon 101% feest! Jullie themafeest wel te verstaan.

Ons professioneel team gaat jullie themafeest organiseren door een van te voren bepaald en goedgekeurd eventplan. Op zich niets unieks echter zijn jullie zelf de regisseurs. We zullen jullie natuurlijk adviseren wat wel en niet te doen op een event. Zo krijg je en een persoonlijk bedrijfsfeest en staat er een professionele organisatie achter die de touwtjes stevig in handen heeft.

Dit Thema is inclusief

Fout entertainmentteam
Foute DJ
Professioneel licht en geluid
Foute spelletjes 
Eventstyling Proud 2B Fout
Welkomstdrankje
100% WKR-proof

 

foute party organiseren

Meer weten over dit waanzinnige themafeest?

Mooie herinneringen zijn goud waard. En een bedrijfsfeest of themafeest moet aansluiten bij ieders wensen. We bieden een breed scala aan diverse thema’s waarbij we altijd een aansluiting kunnen vinden bij uw wensen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een themafeest voor uw bedrijf? We gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.