Overzicht van alle themafeesten

Themafeest
FLASHBACK PARTY!

Disco really made it! Kom met ons mee naar de roerige zestig en zeventig Wij organiseren voor jouw bedrijf deze vette Flashback party!

Creatieve feestconcepten
met 100% feestgargantie

JOUW FlashBack
EEN DAVEREND SUCCES

Zoek je blokhakken uit de kast, trek je beste glitteroutfit aan en begeef je op de dansvloer. Dit themafeest met alle waanzinnige muziek uit de jaren zeventig word jullie personeelsfeest!
Ontvangen door de koning van de dansplaat Eddy Revival dompelt jullie gezelschap zich onder het geweld van ABBA, Earth Wind & Fire en KC and the Sunshineband. 


Eddy heeft ook wat typische vrienden meegenomen om de dansvloer te laten schudden. Denk aan de brede smile van Soulman Sam Jr., the Blues Brothers of de altijd goed uitziende Tina Turner…
Dit discofeest is een swingend alternatief voor elk ingezakt personeelsfeest. Everybody is free to feel good.

FlashBack Feest op de locatie van jouw keuze!

Alle themafeesten zijn op elke locatie in Nederland en België te boeken. Of dit nu een kantine, loods, tent of in de bestaande horeca is. Wij maken van elke ruimte een feestelijke zaal. Dit themafeest organiseren als personeelsfeest, verenigingsfeest of jubileum of gewoon omdat je het leuk vindt. Het enige wat nog dit knalfeest nodig heeft is een super locatie. Deze kunnen wij ook voor je regelen of nog beter: We nemen jullie eigen locatie. Denk hierbij aan eent feest in de kantine, buitenruimte, bedrijfshal, kantoor of gezellig in een feesttent. Alles is mogelijk en wij van BinQ Events regelen het voor je!

Dit Thema is inclusief

Flashback entertainmentteam
Flasback DJ
Professioneel licht en geluid
Metamorfose corner
Eventstyling Flashback
Welkomstdrankje
100% WKR-proof

Meer weten over dit waanzinnige themafeest?

Mooie herinneringen zijn goud waard. En een bedrijfsfeest of themafeest moet aansluiten bij ieders wensen. We bieden een breed scala aan diverse thema’s waarbij we altijd een aansluiting kunnen vinden bij uw wensen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een themafeest voor uw bedrijf? We gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.